פנקייק חלבון

מרכיבים
-אבקת חלבון: 1 סקופ
-חלבון ביצה (לבן): 2
-מים: 10\50 מ"ל מים (תלוי במרקם הרצוי)
אופן ההכנה
-מוסיפים לקערה את כף החלבון יחד עם שני החלבונים ומערבבים היטב.
-מוסיפים בהדרגה את המים לקערה עד שמקבלים את המרקם הרצוי ומערבבים היטב (עדיף מרקם סמיך על דליל).
כעת הבלילה מוכנה לבישול!
מחממים מחבת (עדיף מחבת טפלון) על אש קטנה למשך 3-5 דקות.
אם הפנקייק נדבק בכל זאת אפשר להשתמש במעט ספריי שמן
מוזגים סקופ בלילה למחבת וממתינים עד שמופיעות בועות על הפנקייק ולאחר מכן הופכים על הצד השני.
ניתן להוסיף תוך כדי הבישול מעט קינמון על מנת לשדרג את המנה.
כמובן שניתן להוסיף לפנקייק תוספות כגון סירופ וכדו' אך זה תלוי במכסה הקלורית שלכם!
בתאבון!

*הערכים התזונתיים הינם למנת התוצר המוגמרת

קלוריות
0
חלבונים
0
פחמימות
0
שומנים
0

פנקייק חלבון

מרכיבים
-אבקת חלבון: 1 סקופ
-חלבון ביצה (לבן): 2
-מים: 10\50 מ"ל מים (תלוי במרקם הרצוי)
אופן ההכנה
-מוסיפים לקערה את כף החלבון יחד עם שני החלבונים ומערבבים היטב.
-מוסיפים בהדרגה את המים לקערה עד שמקבלים את המרקם הרצוי ומערבבים היטב (עדיף מרקם סמיך על דליל).
כעת הבלילה מוכנה לבישול!
מחממים מחבת (עדיף מחבת טפלון) על אש קטנה למשך 3-5 דקות.
אם הפנקייק נדבק בכל זאת אפשר להשתמש במעט ספריי שמן
מוזגים סקופ בלילה למחבת וממתינים עד שמופיעות בועות על הפנקייק ולאחר מכן הופכים על הצד השני.
ניתן להוסיף תוך כדי הבישול מעט קינמון על מנת לשדרג את המנה.
כמובן שניתן להוסיף לפנקייק תוספות כגון סירופ וכדו' אך זה תלוי במכסה הקלורית שלכם!
בתאבון!

*הערכים התזונתיים הינם למנת התוצר המוגמרת

קלוריות
0
חלבונים
0
פחמימות
0
שומנים
0