מרכיבים
-בננה מעוכה\בטטה מבושלת: 8 כפות
-חמאת בוטנים\חמאת שקדים: 1/2 כוס
-אבקת קקאו: 2 כפות
-אבקת חלבון בטעם שוקולד: 2 סקופים
-קמח שיבולת שועל\קמח שקדים: 1/2 כוס
-אבקת אפייה: כפית
-דבש: כף גדושה
-שוקולד מריר 70% מומס במיקרו: 4 קוביות
-ביצים: 2 שלמות
אופן ההכנה
-מערבבים בבלנדר או בעזרת מזלג היטב בקערה את כל המצרכים יחד עד לקבלת תערובת במרקם אחיד וחלק.
-מוזגים את התערובת לתבנית עוגה מרופדת בנייר אפייה.
-אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות.
-מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקררות כחצי שעה, ולאחר מכן חותכים לריבועים.
-לפני אפיית הבראוניז, ניתן לפזר על התבנית עם התערובת מעט אגוזי מלך או אגוזי פקאן גרוסים על מנת לשדרג את המתכון.
בתאבון!
*הערכים התזונתיים הינם לעוגייה אחת
מרכיבים
-בננה מעוכה\בטטה מבושלת: 8 כפות
-חמאת בוטנים\חמאת שקדים: 1/2 כוס
-אבקת קקאו: 2 כפות
-אבקת חלבון בטעם שוקולד: 2 סקופים
-קמח שיבולת שועל\קמח שקדים: 1/2 כוס
-אבקת אפייה: כפית
-דבש: כף גדושה
-שוקולד מריר 70% מומס במיקרו: 4 קוביות
-ביצים: 2 שלמות
אופן ההכנה
-מערבבים בבלנדר או בעזרת מזלג היטב בקערה את כל המצרכים יחד עד לקבלת תערובת במרקם אחיד וחלק.
-מוזגים את התערובת לתבנית עוגה מרופדת בנייר אפייה.
-אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות.
-מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקררות כחצי שעה, ולאחר מכן חותכים לריבועים.
-לפני אפיית הבראוניז, ניתן לפזר על התבנית עם התערובת מעט אגוזי מלך או אגוזי פקאן גרוסים על מנת לשדרג את המתכון.
בתאבון!
*הערכים התזונתיים הינם לעוגייה אחת