חזה עוף במרינדה

מרכיבים
-חזה עוף טרי: 500 גרם
-צ'ילי יבש: חצי כפית
-פלפל שחור טחון: רבע כפית
-שום גבישי\אבקת שום: רבע כפית
-לימון: חצי לימון
-סילאן: כף
-פפריקה: רבע כפית
-שמן זית: כף
-מלח: חצי כפית
-תבלין גריל: לפי הטעם
אופן ההכנה
-חותכים את חזה העוף לרצועות\קוביות, אפשר להשאיר שלם וליצור חתכים בחזה העוף עם כיוון הסיבים.
-מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה ומוסיפים את חזה העוף.
-מכניסים למקרר להשריה למשך כשעה(מומלץ להשרות לילה).
-מחממים מחבת על אש בינונית (עדיף טפלון) ומטגנים כל צד כ2-3 דקות.
אם חזה העוף נדבק בכל זאת אפשר להשתמש במעט ספריי שמן
-ניתן להוסיף את המרינדה שנותרה על חזה העוף המטוגן.
בתאבון!

*הערכים התזונתיים הינם למנה אחת (חזה עוף אחד)

קלוריות
0
חלבונים
0
פחמימות
0
שומנים
0

חזה עוף במרינדה

מרכיבים
-חזה עוף טרי: 500 גרם
-צ'ילי יבש: חצי כפית
-פלפל שחור טחון: רבע כפית
-שום גבישי\אבקת שום: רבע כפית
-לימון: חצי לימון
-סילאן: כף
-פפריקה: רבע כפית
-שמן זית: כף
-מלח: חצי כפית
-תבלין גריל: לפי הטעם
אופן ההכנה
-חותכים את חזה העוף לרצועות\קוביות, אפשר להשאיר שלם וליצור חתכים בחזה העוף עם כיוון הסיבים.
-מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה ומוסיפים את חזה העוף.
-מכניסים למקרר להשריה למשך כשעה(מומלץ להשרות לילה).
-מחממים מחבת על אש בינונית (עדיף טפלון) ומטגנים כל צד כ2-3 דקות.
אם חזה העוף נדבק בכל זאת אפשר להשתמש במעט ספריי שמן
-ניתן להוסיף את המרינדה שנותרה על חזה העוף המטוגן.
בתאבון!

*הערכים התזונתיים הינם למנה אחת (חזה עוף אחד)

קלוריות
0
חלבונים
0
פחמימות
0
שומנים
0